Menu Sluiten

Taxi Breda station – Naar alle bestemmingen in en rond Breda

Taxi op Station Breda Centraal nodig? Naast de reguliere taxistandplaatsen aan de centrum en noordzijde van het Station Breda, kunt u natuurlijk ook even vooraf uw taxi bestellen! Wij wachten u op aan de door u gewenste zijde van het station, en brengen u waar u maar heen wil.

U zit in de trein naar Breda en wil verzekerd zijn van goed en veilig taxivervoer, door een vertrouwde chauffeur van Centrale 076 / Taxi Service Breda? Bel ons dan ongeveer 20 minuten voor aankomst, om er zeker van te zijn dat wij u kunnen opwachten.

Wij brengen u dan tegen een reƫel tarief zonder omhaal, naar de door u gewenste bestemming(en). Ook hier geld weer: wilt u wat verder weg? informeer naar de mogelijkheden van een (vaste en lage) prijsafspraak. U weet waar u aan toe bent bij Centrale 076 / Taxi Service Breda!

Treinstoring? Ook dan geen probleem. Bel ons en wij helpen u met het zoeken naar een gepaste en vaak voordelige oplossing. U komt waar u zijn moet, maar uiteraard kunnen wij ook nog steeds geen wonderen verrichten! We denken met u mee, en helpen u bij alle mogelijkheden.

Vragen over bovenstaande? Stel ze gerust! U kunt natuurlijk altijd bellen, maar ook ons online vragenformulier gebruiken.